Apelsinų pyragas
![Apelsinų pyragas](/public/8585/20141217/141880207069465804_700x700.jpg)
Reikės:
Apelsinų, 2vnt (jei mažesni - daugiau)
Rudojo cukraus, 9 v. š.
Sviesto
Kiaušinių, 4vnt.
Cukraus, 100g.
Kepimo miltelių, 1 a. š.
Miltų, 125g.
Paruošimas:
1. Apvalią kepimo formą nuimamais kraštais ištepti sviestu.
2. Kepimo formos dugną apibarstyti ruduoju cukrumi.
3. Apelsinus nulupti ir supjaustyti riekelėmis. Jomis iškloti kepimo formos dugną.
4. Kiaušinius išplakti su cukrumi (aš dar pyliau vanilės ekstrakto). Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir įsijoti į kiaušinių plakinį. Gerai išmaišyti ir supilti ant apelsinų.
5. Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Iškepusį pyragą atvėsinti ir apversti. Apvertus pyragą, ant viršaus dar galima apibarstyti migdolų drožlėmis.
Gero apetito!
2014.12.17 08:41
Komentarai